PokerUnion

Επιστροφή   Poker Union > Live Πόκερ > Greek Poker Tour

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-04-10, 19:29
Το avatar του χρήστη dion_ath
dion_ath Ο χρήστης dion_ath δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή Απάντηση: Greek Poker Tour - Main Event - Live Updates

Καταπληκτική εμπειρία. Πέρασα υπέροχα και τα παιδιά απο το Pokerunion έδωσαν και την ψυχή τους για μία άρτια διοργάνωση.

Συγχαρητήρια στον νικητή Δημήτρη Παναγόπουλο και σε όλους τους έλληνες που βρέθηκαν στην Βιέννη.

Ανυπομονώ για το επόμενο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-04-10, 20:42
DIMITRIS_PANAGOPOULOS Ο χρήστης DIMITRIS_PANAGOPOULOS δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

καλησπερα σε ολα τα μελη και τους φιλους του POKER UNION
αν και εχω λογαριασμο στο site ανοιξα σημερα και αυτον για σας ευχαριστησω ολους εσας που σταθηκατε διπλα μου και κυριολεκτικα και με τη σκεψη σας.
ξεκινωντας τις ευχαριστιες δε θα μπορουσα να μην κανω αναφορα και να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ τα παιδια του UNION για την εκπληκτικη αυτη διοργανωση, το μεγαλυτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΚΕΡ που μας δινει την δυνατοτητα εκτος του να παιζουμε, να γνωριζουμε και πολυ καλα παιδια και ολοι μαζι να βοηθησουμε στην ΑΠΕΝΕΧΟΠΟΙΗΣΗ του αγαπημενου μας αθληματος (ετσι το βλεπω εγω)
POKER UNION TEAM ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
νιωθω επισης την αναγκη να ευχαριστησω τον παναγιωτη καλαμπουκα που ηταν ο πρωτος που εστειλε τη δευτερα το πρωι συγχαρητηριο post χωρις καν να γνωριζομαστε (ειχα γνωρισει τον αδελφο του τον γεναρη στο πρωτο μου τουρνουα texas στο GPT ΦΥΣΙΚΑ).ευχαριστω πανο και καλος πολιτης. ελπιζω να τα πουμε συντομα και απο κοντα
σε αυτο το σημειο θα ηθελα να συγχαρω( με χρονολογικη σειρα τουρνουα) τον αδελφο μου για την 12η θεση στο πρωτο του offline και για τα 4 κεφαλια που πηρε στο bounty ( τα head hunter tours στη paradise ειναι απο τα αγαπημενα μας τουρνουα) και το γιαννη σιδερη για την 1η ελληνικη και 3η στη γενικη καταταξη.με λιγο υπομονη θα ηταν ITM και στο main.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ
την παρασκευη τωρα δεν παρακολουθησα μεχρι τελους αλλα διαβασα για τις επιτυχιες των παπαδοπουλου παναγιωτη και παπανικολαου χαρη .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Στο main τωρα η μερα εκλεισε με 10 ελληνες στους 24 που ηταν στα επαθλα και αν περιμενε λιγο ο πετρος μιχαλοπουλος να εσκαγε ξενο bubble θα τον ειχαμε μαζι μας και την κυριακη.πετρο μη το βαζεις κατω το επομενο ειναι κοντα.
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ και πιο συγκεκριμενα (με σειρα αποχωρησης)
στον παλιουδακη παντελη ( η υπομονη σου ανταμειφθηκε ,τα λεμε online)
στον παπαχαραλαμπους χαρη ( στους δυο τριτος δε χωρει ,υπομονη χαρη)
στον ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ (δε λεω κατι καινουργιο) παυλη παντελη
στον ομοσταυλο μου ( LEX POKER TEAM) κατσικιδη παυλο ( με αφησες να παιζω για δυο ,μην το ξανακανεις παρακαλω)
στον foutre ( μεγαλο come back χαρη)
στον συριγο βαγγελη (παιξαμε λιγο μαζι)
στον σωφο σπυρο (πολυ καλο παιχνιδι σπυρο)
στον σταμουλο σταθη (δεν εχω λογια για τον σταθαρο , λιγο πολυ τα διαβασατε στα updates. φιλε ελπιζω να μην εχεις γουρι να χανεις στο heads up απο μενα απο δω και περα) και τελος
στον τομαρα στελιο (στελιο μου αρεσε πολυ το παιξιμο σου.κριμα που η αποσταση αθηνα-βρεμη ειναι μεγαλη και θα τα λεμε πιο πολυ μεσω του pokerunion)
ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ,γιατι μη ξεχναμε οτι η αξια του ηττημενου δινει αξια στο νικητη.
διπλα συγχαρητηρια στο παντελη παυλη(μοιραστηκε την 1η θεση στο last chance) και στο μιλτο κυριακιδη (επισης 1ος στο last chance, ερχομενος απευθειας απο μεγαλη εμφανιση στο ept san remo)
τελειωντας θα αναφερθω στο omaha και στον μανουσο σταθη για την πρωτια του .συγχαρητηρια σταθη. πολυ θα ηθελα να παιζαμε λιγο παραπανω omaha (τερματισα 4ος κανοντας c(l)opyright παιξιμο απο τον μιλτο κυριακιδη στο τουρνουα του γεναρη)
τελειωνοντας ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Peter προσωπικα και στην LEX POKER που ειχα την ευτυχια να συμμετασχω με τα χρωματα της ομαδας LEX POKER TEAM
Y.Γ 1 μονο οσοι ειμασταν εκει μπορουμε να καταλαβουμε την υπερπροσπαθεια των γιωργου(ALEXOGEO),ανδρεα(TRELLA)και ηλια(CHIEF_788) για να κανουν να φαινονται απλα αυτα του διαβασαμε και που ενδεχομενως θα δουμε .και παλι ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Y.Γ. 2 εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-04-10, 20:46
DIMITRIS_PANAGOPOULOS Ο χρήστης DIMITRIS_PANAGOPOULOS δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.......................FREE POKER........
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-04-10, 23:45
dafypoker Ο χρήστης dafypoker δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

kurie trella sas ipa oti eixa parei tin triti thesi ton ianouario kai oxi tin tetarti..sas parakalw na to diorthosete...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-04-10, 09:58
Το avatar του χρήστη chief_788
chief_788 Ο χρήστης chief_788 δεν είναι συνδεδεμένος
Pokerunion Team

Αρχική Δημοσίευση από DIMITRIS_PANAGOPOULOS Εμφάνιση μηνυμάτων

Y.Γ 1 μονο οσοι ειμασταν εκει μπορουμε να καταλαβουμε την υπερπροσπαθεια των γιωργου(ALEXOGEO),ανδρεα(TRELLA)και ηλια(CHIEF_788) για να κανουν να φαινονται απλα αυτα του διαβασαμε και που ενδεχομενως θα δουμε .και παλι ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Δημήτρη σ' ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Την δύναμη για να συνεχίζουμε δυναμικά μας την δίνετε εσείς και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να έχουμε τους Έλληνες παίκτες ευχαριστημένους γιατί όλοι έχουμε μία κοινή αγάπη, το πόκερ. Σε αυτό το τουρνουά και με την νίκη σου, έκανε όλους του Έλληνες να νίωθουν νικητές. Εγώ προσώπικα, ίσως, και να το χάρηκα περισσότερο από εσένα... .
Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Γιάννη Ξηροτύρη, ο οποίος μπορεί να μην φάνηκε αρκετά αλλά έκανε, πραγματικά, μεγάλη δουλειά...
Παλιά 29-04-10, 21:02
rebeskes Ο χρήστης rebeskes δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα στα παιδια του Poker Union γιατί όντως υπερέβαλαν εαυτούς και ήταν ένα όμορφο ποκερικό διήμερο...

Μπράβο και στον Δημήτρη για την σπουδαία νίκη σου και εύχομαι και σε ανώτερα επίπεδα παρόμοιες επιτυχίες...Παίξαμε αρκετή ώρα δίπλα δίπλα το Σάββατο το βραδυ και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για το επίπεδο του σαν άνθρωπο. Έχω να το λέω ότι αποκλείστηκα από τον Πρώτο... (είμασταν γύρω στους 36 και είχαμε κλασικό all-in Τ-Τ με Α-Κ για σένα... με κατέστρεψε εκείνος ο Α στο φλοπ....lol). Επίσης γνώρισα πολλά εξαιρετικά παιδιά, μιας και δεν συμμετέχω συχνα, και αυτό θεωρώ ότι ήταν το δικό μου κέρδος...

Επίσης και στο φίλο μου τον Παντελή για την συνέπειά του στις επιτυχίες και αν όντως είναι κοντα να μπει στα Ελληνικά καζίνο τότε τον περιμένω να κοντραριστούμε στη Σύρο...

Δεν ανέφερα τίποτα για τον χώρο και τους εκπροσώπους του γιατί δεν μου άφησαν και τις καλύτερες εντυπώσεις....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-10, 16:09
inarow Ο χρήστης inarow δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

παιδια υπηρχαν καποιοι φωτογραφοι (εκτος του τρελα) που μας βγαζαν φωτο και μετα μας διναν μια καρτουλα με την διευθυνση τους στο ιντερνετ για να τις αγορασουμε. Την θυμαται κανενας;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-10, 16:20
Το avatar του χρήστη Yannis
Yannis Ο χρήστης Yannis δεν είναι συνδεδεμένος
Αρθρογράφος

Φίλε inarow, δες το παρακάτω link:

http://www.poker-community.at/galeri...vent-tag1.html
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-10, 10:03
inarow Ο χρήστης inarow δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

σε ευχαριστώ πολύ γιάννη
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές